Tjänster

Skicka E-post:

info@brollopsfilm.net

Ring oss:

 

VÅRA PAKET

 

Vackra bröllopsbilder i all ära men inget annat än film kan få dig att återuppleva din stora dag om och om igen. Vi har över 10 års erfarenhet av bröllop och har filmat allt från stora traditionella kyrkbröllop till små utomhus i naturen. Vi lägger även stor vikt vid ljudet, vi har med personal med ljudutbildning och använder de bästa mikrofonerna för att ge filmen klart och tydligt tal och musik.

 

När du skall gifta dig har du så mycket att planera och tänka på så att välja videofotograf skall gå snabbt och smidigt. Vi erbjuder därför tre paket med fasta priser. Du ser direkt vad du får och vad det kostar, inga otrevliga överraskningar. Vi erbjuder även video+stillbild till paketpris om du verkligen vill göra det enkelt för dig, kontakta oss för mer info.

Konstnärligt

Filmisk stil

 

Vi filmar vigseln, omgivningar mm på ett mer filmiskt sätt och klipper ihop det bästa med musik i bakgrunden (inget ljud tas upp från vigseln) som en kort resumé av er dag. Perfekt för hemsida/Youtube/Facebook att dela med vänner.

Skillnaden på detta paket och de övriga är att här klipper vi korta snuttar och väljer ut enbart det bästa, gör det mer filmiskt än de andra paketen som är mer av dokumentär stil där allt kommer med från början till slut. Vill ni även ha med festen i detta så är det möjligt mot tillägg. Den färdiga filmen blir någonstans mellan 5-10 min lång beroendes på era önskemål och om vi även filmar festen. Leverans via nedladdning.

 

Pris: 5500 kr

Vigsel + Fest

Dokumentär stil

 

I det stora paketet fokuserar vi på hela bröllopsdagen, vigseln följer vi på samma sätt som i lilla paketet. Vi filmar hela festen inkl alla tal, tårtskärning och bröllopsvals. Även här gör vi vårt yttersta för att fånga ett klart och rent ljud av alla tal och musiknummer etc.

 

Detta paketet är av dokumentär stil, vi filmar alltså varenda sekund av hela vigselakten, inget klipps bort tidsmässigt. Under festen kommer alla tal och viktiga händelser med i sin helhet, i övrigt klipps det mellan för att inte göra filmen för lång.

 

Leverans via nedladdning, dvd/blu-ray mot tillägg.

 

Pris: 18.500 kr

Vigseln

Dokumentär stil

 

Detta är paketet för dig som är mest intresserad av att få själva vigselakten filmad. Vi filmar innan bröllopet när gästerna samlas, under vigseln, utträdet ur kyrkan eller dyl samt efterminglet utanför. Vigseln filmas med 3 st kameror, 2 st nära inpå brudparet och den 3:e längre bak i lokalen, om möjligt högre upp på balkong eller dyl beroendes på lokal. Vi lägger stor vikt på ljudet och använder enbart proffsmikrofoner från kända tillverkare som bl.a Sennheiser och Röde.

 

Detta paketet är av dokumentär stil, vi filmar alltså varenda sekund av hela akten, inget klipps bort tidsmässigt. Leverans via nedladdning, dvd/blu-ray mot tillägg.

 

Pris: 9500 kr.

Stillbildsfotograf

Stillbild + video?

 

Vi samarbetar även med flera duktiga stillbildsfotografer och kan erbjuda paketpris om du bokar både film + foto samtidigt.

 

Stillbildsfotograf från 7000 kr*

 

Video Vigsel+Stillbildsfotograf från 15000 kr*

 

Video Vigsel+Fest+Stillbildsfotograf från 28.500 kr*

 

* Priset kan ändras beroendes på val av fotograf

Godkänd för F-skatt

E-post: info@brollopsfilm.net

Ring oss: 0735 - 031 102

Copyright @ Penolia Production